ÇANAKKALE / EZİNE - Ezine Cumhuriyet Anaokulu

Nis

Okulumuz bahçesinde   Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğünce; Dr. Feyza TEKİN, Hemşire Nilüfer Çiğdem NURANSOY, Hemşire Merve ŞENER tarafından Aşı Haftası ile ilgili eğitim gerçekleştirilmiştir. İlgili eğitime 4 Şubemiz; 42 öğrenci ve 4 öğretmen ile katılım sağlanmıştır.

Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinliklerimiz

Şbt

29.12.2023 Tarihinde Okulumuz Tatbikat Planlama ve Uygulama Komisyonunca Deprem tatbikatı olası senaryosu hazırlanarak sabah ve öğlen gruplarında deprem tahliye tatbikatlarımızı gerçekleştirdik.

Şbt

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında öğrencilerimize yaş gruplarına uygun eğitimler verilmiş, ikaz alarm işaretleri tanıtılarak tahliye tatbikatları sabah ve öğlen gruplarımızda gerçekleştirilmiştir.(13/10/2023 )

Şbt

Öğretmenler günü münasebetiyle okulumuz öğrencileri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan AKMAN ve Şube Müdürümüz Sayın İsmail TİLGEN'i makamlarında ziyaret ettik.

24.11.2023

Şbt

05.12.2023 Salı günü okulumuz öğrencilerine "Hav Hav Köy" isimli tiyatro oyunu sergilenmiştir.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Şirvan YEŞİLDAĞ'ın da aralarında olduğu 58 ortaklı bir e twining projesi olan "Radyoda Çocuk Var " projesinin uygulama aşamasında tescilli bir Çocuk Radyosu olan Radyo Pati yer alıyor. Erzurum ilimizden yayın yapan Radyo Pati'nin düzenlemiş oldugu "Çocuk Gözünden Barış" adlı resim yarışmasında Okul Öncesi Katagorisinde Okulumuz Yıldızlar sınıfı öğrencisi Nehir YAVUZYILMAZ birincilik kazanmıştır.

Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

-Okulumuz Rehber Öğretmeni Seher Deniz ÖZDEŞ tarafından 07.12.2023 tarihinde Özel Eğitim Sınıfı velilerimize yönelik "Aile İçi İletişim ve Özel Çocuklarla Yapabilecek Çalışmalar" ile Velilerimize 22.11.2023 ve 23.11.2023 tarihlerinde "Aile İçi İletişim ve Anne Baba Tutumları" konularında veli seminerleri düzenlenmiştir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Ebediyete İrtihalinin 85.Yıl Dönümü münasebetiyle okulumuzda Anma Programımızı gerçekleştirdik.

10.11.2023

Şbt

18 Ekim 2023 tarihinde Okulumuz Rehber Öğretmeni Seher Deniz ÖZDEŞ tarafından öğrencilerimize " Kiko ve El" isimli hikaye anlatımı yolu ile Mahremiyet Eğitimi gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerine Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğü adına Merkez Halk

Sağlığı Başkanlığı Diş Hekimi Koray KESiM tarafından "Diş Fırçalama ve Ağız Diş Sağlığı"

konularında eğitim verilmiştir.

08/12/2023

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Etkinlikleri Kapsamında "100.YIL ÇOCUK BANDOSU ve KORTEJİ" etkinliğimizi Ezine Millet Bahçesinde gerçekleştirdik. Etkinliğimize teşrif eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan AKMAN'a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İsmail TİLGEN'e ve kıymetli velilerimize teşekkür eder; etkinliğimizin gerçekleştirilmesini sağlayan ögrencilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve sağlamış oldukları destek için Ezine Belediyesine şükranlarımızı sunarız.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamala Etkinliklerimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Cumhuriyet Anaokulu olarak yarının teminatı olan öğrencilerimiz ile birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yılını coşkuyla kutladık.