ÇANAKKALE / EZİNE - Ezine Cumhuriyet Anaokulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı ilçemiz 22 Eylül Stadyumu'nda büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı ile ilgili duygu ve düşüncelerini görsel olarak ifade etmelerini sağlamak ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı konusuna dikkatlerini çekerek Cumhuriyet Bayramı konusunda farkındalık oluşturmak adına düzenlemiş olduğumuz “CUMHURİYET ve ÇOCUK” konulu resim yarışmamızda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini 29/10/2023 Pazar günü İlçemiz 22 Eylül Stadyumu'nda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı'nda almıştır. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. 1. Nehir YAVUZYILMAZ- CumhuriyetAnaokulu 2. Alya AYHAN - Cumhuriyet Anaokulu 3. Damla EFE - Sarısöğüt İlkokulu 4. Mira KELEŞ- Gazi İlkokulu

Kas

EKO OKULLAR PROGRAMI Yıllık Eylem Planı Ekim Ayı etkinlikleri kapsamında doğa inceleme gezisi düzenledik.

Sonbahar mevsiminde doğada meydana gelen değişikleri incelemek ve gözlemlemek için İlçemiz Erenler Mevki Piknik alanına inceleme gezisi düzenledik.

Öğrencilerimizin ulaşımını sağlayan Ezine Belediye Başkanlığımıza teşekkür ederiz.

Kas

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında öğrencilerimize yaş gruplarına uygun eğitimler verilmiş, ikaz alarm işaretleri tanıtılarak tahliye tatbikatları sabah ve öğlen gruplarımızda gerçekleştirilmiştir.(13/10/2023 )

Kas

“CUMHURİYET ve ÇOCUK” konulu resim yarışmamız sonuçlanmıştır. Okulumuz tarafından ilçemiz genelinde eğitim-öğretim gören okul öncesi öğrencilerinin Cumhuriyetimizin 100.Yılı ile ilgili duygu ve düşüncelerini görsel olarak ifade etmelerini sağlamak ve Cumhuriyetimizin 100.Yılı konusuna dikkatlerini çekerek Cumhuriyet Bayramı konusunda farkındalık oluşturmak adına düzenlemiş olduğumuz “CUMHURİYET ve ÇOCUK” konulu resim yarışmamız sonuçlanmıştır. 1. Nehir YAVUZYILMAZ- CumhuriyetAnaokulu 2. Alya AYHAN - Cumhuriyet Anaokulu 3. Damla EFE - Sarısöğüt İlkokulu 4. Mira KELEŞ- Gazi İlkokulu Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini 29/10/2023 Pazar günü İlçemiz 22 Eylül Stadyumu'nda saat:11.00'de yapılacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı'nda alacaklardır.

Kas

"Meraklı Minik İzciler Kampta" isimli doğa etkinliğimizin üçüncüsünü gerçekleştirdik. Okullarda Orman Programı Yıllık Eylem Planı Ekim ayı etkinlikleri kapsamında, "Meraklı Minik İzciler Kampta" isimli doğa etkinliğimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Okulumuzun bahçesinde bulunun etrafı ağaçlarla çevrili alanda öğrencilerimiz ile birlikte kamp çadırları ve kamp malzemeleri kullanılarak bir izci kampı oluşturduk. Etkinliğimizin amacı öğrencilerimize Orman veBiyoçesitlilik hakkında bilgilendirme yapmak olup; çalışmamız Türkçe Dil Faaliyetleri, Müzik Etkinliği, Fen ve Doğa Çalışması, Drama, Orf çalışması etkinliklerinden oluşturuldu. Beslenme saatlerini de kamp alanında gerçekleştirilerek öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmeleri sağlandı. #okullardaorman

Kas

03/10/2023 Salı günü okulumuz bahçesinde Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik. Katılımları için velilerimize ve ögretmenlerimize teşekkür eder; yeni seçilen yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar dileriz. 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında görev alan Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerimize gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar için şükranlarımızı sunarız.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan AKMAN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İsmail TİLGEN okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder; okulumuza verdikleri destekler için şükranlarımızı sunarız.

Kas

"Meraklı Minik İzciler Kampta" isimli doğa etkinliğimizin ikincisini gerçekleştirdik.

Okullarda Orman Programı Yıllık Eylem Planı Ekim ayı etkinlikleri kapsamında, "Meraklı Minik İzciler Kampta" isimli doğa etkinliğimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Okulumuzun bahçesinde bulunun etrafı ağaçlarla çevrili alanda öğrencilerimiz ile birlikte kamp çadırları ve kamp malzemeleri kullanılarak bir izci kampı oluşturduk. Etkinliğimizin amacı öğrencilerimize Orman ve Kirlilik hakkında bilgilendirme yapmak olup; çalışmamız Türkçe Dil Faaliyetleri, Müzik Etkinliği, Fen ve Doğa Çalışması, Drama, Orf çalışması etkinliklerinden oluşturuldu. Beslenme saatlerini de kamp alanında gerçekleştirilerek öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.

Kas

12/10/2022 Çarşamba günü okulumuz bahçesinde Okul Aile Birliği Genel Kurulumuzu gerçekleştirdik. Katılımları için velilerimize ve ögretmenlerimize teşekkür eder; yeni seçilen yönetim kurulumuza görevlerinde başarılar dileriz.